Datum objave: 7. listopada 2024.
Kategorija: Nekategorizirano

Dana 14. listopada 2024. godine (ponedjeljak) u našoj Školi  održat će se manifestacija Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlje. Navedenu manifestaciju predvodit će ogulinski vikar Stanko Smiljanić.

To je vrijeme kada bismo se svi trebali sjetiti što nam je Bog darovao i koliko mu moramo biti zahvalni.

Tim povodom održat će se blagoslov kruha i plodova zemlje za učenike razredne nastave u 9:00 sati, a za učenike predmetne nastave u Školskoj sportskoj dvorani s početkom u 9:50 sati. Poslije blagoslova učenici će skupa sa svojim razrednicima blagovati kruh u razredima.

Posjetit ćemo Dom za starije i nemoćne ”Srećko Badurina” i Udrugu ”Radost”.

Pozivam učenike da u četvrtak 10. listopada 2024. godine donesu različite proizvode i oblike domaćeg kruha, peciva, plodova zemlje, sjemenje koje se koristi za proizvodnju kruha, košarice te prikladan ručni rad koji će poslužiti za uređenje izložbenog stola. Izložba plodova zemlje užeg zavičaja, kruha i krušnih proizvoda, različitog sjemenja, učeničkih radova i sl. bit će postavljena u predvorju dvorane Ivica Cindrić Piva.

U istom tjednu, od 14. do 18. listopada obilježit ćemo Tjedan zdravog doručka (školske marende). Predvidjeli smo malo drugačije marende, „zdravije“, za koje se nadamo da će Vam se svidjeti te Vas pozivam da svojim razrednicima to i prenesete kako bismo Vam ih opet mogli pripremiti.

U petak 11. listopada 2024. godine učitelji odlaze na studijsko putovanje koje je planirano Godišnjim planom i programom za 2024./2025. godinu te u petak neće biti nastave. Produženi vikend iskoristite za igru, slobodno vrijeme, ali i učenje.

RAVNATELJICA MENTOR

Anđelka Salopek, mag. prim. educ.

Pročitajte još

MAMA,BUDI ZDRAVA-RUŽIČASTI LISTOPAD

MAMA,BUDI ZDRAVA-RUŽIČASTI LISTOPAD

Učenici OŠ Ivane Brlić - Mažuranić Ogulin u suradnji s Udrugom SVE za NJU obilježili u Međunarodnom mjesecu borbe protiv raka dojke projekt " Mama, budi zdrava". Letke o važnosti odlaska majki na rane preventivne preglede, učenici su odniji i uručili svojim majkama...

Program prometne kulture za najmlađe

Program prometne kulture za najmlađe

“Program prometne kulture za najmlađe“ pod pokroviteljstvom Karlovačke županije uz suglasnost Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih RH, provodi se u organizaciji Udruge Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu u suradnji s tvrtkom Jumicar Hrvatska i...

Skip to content