Kurikulum produženog boravka za prvi razred - link
Kurikulum produženog boravka za drugi razred - link
Kurikulum produženog boravka za treci razred - link
O produzenom boravku -link
Projekt u produzenom boravku - link
PRODUŽENI BORAVAK Svibanj 2022.
Od 2. 5. do 6. 5. 2022.
Ponedjeljak |
Juneći gulaš, palenta, salata, kruh/ Kolač |
Utorak |
Varivo od povrća i piletine, kruh / Kolač |
Srijeda |
Kosani odrezak, pire krumpir, špinat na mlijeku, kruh / Kolač |
Četvrtak |
Varivo mahune, hrenovka, kruh / Kolač |
Petak |
Riblji štapić, krumpir, salata, kruh / Kolač |
Od 9. 5. do 13. 5. 2022.
Ponedjeljak |
Mljeveno meso, tijesto, salata, kruh / Kolač |
Utorak |
Restani krumpir, hrenovka, kruh / Kolač |
Srijeda |
Varivo kelj, hrenovka, kruh / Kolač |
Četvrtak |
Pileće bijelo meso u umaku od vrhnja, njoki, kruh / Kolač |
Petak |
Juha, pohani sir, krumpir, kruh / Kolač |
Od 16. 5. do 20. 5. 2022.
Ponedjeljak |
Kosani odrezak, riža s povrćem, salata, kruh / Kolač |
Utorak |
Pečeni batak-zabatak, mlinci, salata, kruh / Kolač |
Srijeda |
Pohana piletina, šareni pire, salata, kruh /Kolač |
Četvrtak |
Musaka, salata, kruh / Kolač |
Petak |
Tuna u umaku s tjesteninom, kruh / Kolač |
Od 23. 5. do 27. 5. 2022.
Ponedjeljak |
Ćufte, pire krumpir, kruh/Kolač |
Utorak |
Svinjski but u umaku od povrća, tijesto, salata, kruh / Kolač |
Srijeda |
Varivo, mahune, hrenovka, kruh / Kolač |
Četvrtak |
Pileći rižoto, salata, kruh / Kolač |
Petak |
Špinat, pečeno jaje, pire krumpir, kruh / Kolač |
31.5.2021
Utorak |
Juha, pizza/ Kolač |
Napomena: Postoji mogućnost izmjene jelovnika
Razredna.docx
5.RAZRED GOO.docx
6.RAZRED GOO.docx
7.RAZRED GOO.docx
8.RAZRED GOO.docx
- Pravilnik o zaštiti na radu Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Ogulin.pdf
- Pravilnik_o_kriterijima_za_izricanje_pedagoskih_mjera_NN_br_94_2015.pdf
- Pravilnik_o_izvodenju_izleta_ekskurzija.pdf
- Pravilnik o načinima , postupcima i elementima vrednovanja.pdf
- Odluka_o_REALIZAC.ODMORA_za_ucenike_KZ_sk.god._2019-20..pdf
linkovi | ![]() |
![]() |