> Školska kuhinja
> pro
Kurikulum produženog boravka za prvi razred - link
Kurikulum produženog boravka za drugi razred - link
Kurikulum produženog boravka za treci razred - link
O produzenom boravku -link
Projekt u produzenom boravku - link
Siječanj 2021. Produženi boravak
Od 18.01. do 22.01. 2021.
Ponedjeljak |
Grah varivo, kobasica, kruh / Kolač |
Utorak |
Police, špek / Kolač |
Srijeda |
Pileći ujušak, kruh / Kolač |
Četvrtak |
Carbonara, kruh, salata / Kolač |
Petak |
Pohani oslić, krumpir salata, kruh / Kolač |
Od 25.01. do 29.01. 2021.
Ponedjeljak |
Mesna štruca, pire krumpir, kruh, salata / Kolač |
Utorak |
Pohana piletina, riža, salata / Kolač |
Srijeda |
Juha, junetina, sos, pire krumpir, kruh / Kolač |
Četvrtak |
Tijesto, mljeveno meso, kruh, salata / Kolač |
Petak |
Juha, štrukli / Kolač |
Priloženi dokumenti:
Razredna.docx
5.RAZRED GOO.docx
6.RAZRED GOO.docx
7.RAZRED GOO.docx
8.RAZRED GOO.docx
Razredna.docx
5.RAZRED GOO.docx
6.RAZRED GOO.docx
7.RAZRED GOO.docx
8.RAZRED GOO.docx
Dokumenti za prikaz
- Pravilnik o zaštiti na radu Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Ogulin.pdf
- Pravilnik_o_kriterijima_za_izricanje_pedagoskih_mjera_NN_br_94_2015.pdf
- Pravilnik_o_izvodenju_izleta_ekskurzija.pdf
- Pravilnik o načinima , postupcima i elementima vrednovanja.pdf
- Odluka_o_REALIZAC.ODMORA_za_ucenike_KZ_sk.god._2019-20..pdf
Korisni linkovi
linkovi | ![]() |
![]() |
Arhiva dokumenata