preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

Valentinovo

Autor: Danko Bertović, 13. 2. 2018.

     Svake godine 14. veljače slavi se Dan zaljubljenih – Valentinovo.Priča o nastanku ovog dana ima mnogo i vjerujem da poneke već i znate.

            Simbol Valentinova je  Kupidon, starorimski bog ljubavi. Često se prikazuje kako drži luk i strijelu, jer se vjeruje da se onaj koga on pogodi svojom čarobnom strelicom – odmah zaljubi.

   U srijedu, 14. veljače 2018. godine u našoj Školskoj sportskoj dvorani s početkom u 17,00 sati održat će se natjecanje plesnih parova za učenike viših razreda, izbor 3 najljepša ljubavna pisma, modna revija, a najuspješniji u kategoriji karaoke predstavljat će nas na manifestaciji DugaResaFest 2018. godine koja će se održati u svibnju ove godine.

 

I ove godine brojne su nagrade pa se zahvaljujemo svim sponzorima: PA „Klek Ogulin“, Pizzeriji „Bonino“, Restoranu „Mliječni“, Restoranu „Ive - svoji smo„ Frizerskom obrtu „Margareta“ , Frizerskom obrtu „ Tina“-Višnja Božičević, iz Oštarija, Frizerskom obrtu „My M“, Gradskoj knjižnici  i čitaonici Ogulin, Pekari „Mivit“, Hotelu „Frankopan“, Slastičarnici „Korzo“ te tiskari i knjižari „Moj ured d.o.o“. Pozivamo sve zaljubljenike plesa i muzike da nam se pridruže i podrže predstavnike svojih razreda.

 

            Svim Valentinama i Valentinima, Zdravku i Zdravkama, Tinama i Tinu sretan imendan.

            Želim Vam sretan Dan zaljubljenih i zapamtite – što god učinili, ljubav će Vas preobraziti.

 

                                                                                           RAVNATELJICA

                                                                                                    Anđelka Salopek, mag. prim. educ.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju