preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

Ogulinski festival bajke

Autor: Danko Bertović, 6. 6. 2017.

Dragi učenici,

               

u petak, 9. lipnja 2017. godine počinje 12. Ogulinski festival bajke koji je potaknut stvaralaštvom hrvatske književnice za djecu, naše Ogulinke Ivane Brlić – Mažuranić i traje do 11. lipnja 2017. godine. U tom vremenu održat će se mnogobrojne kreativne radionice, kazališne predstave, promocije knjiga i mnogi drugi zanimljivi sadržaji.

                U petak  će učenici razredne nastave sudjelovati na otvorenju 12. festivala bajke koji će se otvoriti u Frankopanskom kaštelu ( scena Regoč ) u 11,00 sati, a povratak kućama za razrednu nastavu predviđen je u 12,00 sati. Predmetna nastava završava nastavu prema redovitom rasporedu.

                Na 12. festivalu bajke od 10,00 sati možete sudjelovati na kreativnoj radionici  „ Stakleno drvena priča „ u sceni Stribor ( radionica se naplaćuje 25 kuna po osobi ) , zatim također u 10,00 h ispred scene Potjeh čeka vas vlakić  „Bubi“ , a također od   10,00 do 13,00 sati možete sudjelovati u kreativnoj radionici „Naša bajka“ učeničke zadruge „Klečka čarolija“  Gimnazije Bernardina Frankopana Ogulin u sceni „Potjeh“ (  radionica se naplaćuje 10 kuna po osobi ) te se nadam da ćete  nakon otvorenja 12. Ogulinskog festivala osladiti se rođendanskom tortom na Trgu ispred scene „Regoč“.

                Želim da ugodno provedete dane vikenda na 12. Ogulinskom festivalu bajke.

 

                                                                              Služba riječi

 

U ponedjeljak, 12. lipnja 2017. godine održat će se MISA ZAHVALNICA za proteklu školsku godinu za učenike predmetne nastave i njihove učitelje s početkom u 8,00 sati, a za učenike i učitelje razredne nastave s početkom u 11,00 sati. Služba riječi za učenike Područne škole Kučinići bit će u utorak, 13. lipnja 2017. u 8,00  sati u župnoj Crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Kučinićima.

 

RAVNATELJICA

Anđelka Salopek, mag. prim. educ.

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju