preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin

 > Naslovnica
Vijesti

PREDMET: Smotra Lidrano 2020

Autor: Danko Bertović, 17. 1. 2020.

PREDMET: Smotra Lidrano  2020. – PRSTEN (OŠ Ivan Goran Kovačić Duga Resa, OŠ Vladimir Nazor Duga Resa, OŠ Barilovići, OŠ Generalski Stol, OŠ Plaški, OŠ Josipdol, Prva osnovna škola, OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin)

Poštovani,

OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin domaćin je općinske/gradske (prsten) smotre Lidrano 2020. koja će se održati u ponedjeljak, 10. veljače 2020. 

Škole domaćini, koje imenuju upravni odjeli u županijama, dužne su obavijestiti sve škole o uvjetima i vremeniku provedbe za razinu kojoj su domaćini u skladu s uputama i vremenikom.

Škole šalju radove školama domaćinima određene razine smotre LiDraNo (općinska/gradska, županijska), a škole domaćini prosljeđuju odabrane radove na višu razinu smotre LiDraNo.

O broju radova za općinsku/gradsku i županijsku razinu smotre LiDraNo odlučit će povjerenstva za organizaciju i provedbu smotre LiDraNo na općinskoj/gradskoj i županijskoj razini i o tome izvijestiti škole domaćine za općinsku/gradsku i županijsku razinu do 27. siječnja 2020. Stoga molimo škole da pošalju po dva skupna i tri pojedinačna dramsko -  scenska izraza, tri literarna, tri novinarska i tri radijske emisije po školi do utorka, 4. veljače 2020. godine kako bi na vrijeme Povjerenstvu za prosudbu svih izraza osim dramsko – scenskog izraza (4 dana prije ove razine smotre) dostavili potrebne radove..

Važna napomena!

Tablica-prijavnica za smotru LiDraNo 2020. ispunjava se JEDANPUT, i to na školskoj razini. Ispunjene tablice-prijavnice sa školske se razine dostavljaju e-poštom na iduću, višu razinu, općinsku / gradsku (ako se organizira) te na županijsku razinu. Županijsko je povjerenstvo dužno u cijelosti popunjene tablice-prijavnice dostaviti Državnome povjerenstvu u skladu s ovim uputama.

Tablicu-prijavnicu, šifrarnik kategorija i šifrarnik škola potrebno je preuzeti sa stranice www.azoo.hr – Katalog natjecanja i smotri – Smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2020.

Iznimno je važno navesti točnu šifru škole. Ako postoji problem sa šifrom škole, škole su dužne obratiti se za uputu tajniku/ tajnici Državnoga povjerenstva.

Za podatke koji su upisani za svakog pojedinog učenika odgovorna je škola koja prijavljuje učenika za sudjelovanje na smotri LiDraNo.

Iz ove razine izuzimaju se školski listovi koji se upućuju izravno na županijsku razinu.

O tome kamo će škole poslati školske listove za županijsku razinu odlučuje organizator smotre LiDraNo u županiji i o tome je dužan obavijestiti sve škole na području županije najkasnije do 27. siječnja 2020.

           Važno! Obavezno je održavanje okruglih stolova za sve izraze (za radijske emisije i radioigre okrugli stol podrazumijeva zajedničko slušanje snimljenoga) te će se po završetku nastupa učenika i proglašenju najboljih održati okrugli stol što će biti planirano kroz Vremenik općinske / gradske (prsten) smotre.

Literarne i novinarske radove, po zadanim propozicijama navedenim na stranicama AZOO, kopirane u ranije navedenom broju primjeraka, pošaljite poštom ili dostavite osobno u taništvo OŠ Ivane Brlić – Mažurnić Ogulin, a  tablice za svako pojedino područje, molimo Vas pošaljite elektroničkom poštom na e-mail:  ibm.og@skole.hr

Molimo Vas da se pridržavate uputa i propozicija koje se nalaze na službenim stranicama

Agencije za odgoj i obrazovanje/www.azzo.hr –Katalog natjecanja i smotri/.

U prilogu Vam dostavljamo Upute Agencije za odgoj  obrazovanje iz Kataloga natjecanja i smotri za smotru LiDraNo 2020. te Vremenik općinske /gradske smotre Lidrano 2020., a članove povjerenstva za svaki izraz dostavit ćemo naknadno.

Svim sudionicima želimo puno uspjeha na  smotri LiDraNo 2020.!

S poštovanjem,                                                                  

   Ravnateljica:                                                               

                                                                                       Anđelka Salopek, mag. prim. educ.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin / Ulica Josipa bana Jelačića 1, HR-47300 Ogulin / os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-ogulin.skole.hr
preskoči na navigaciju